SPECIALNA MD AROMA MASAŽA 80 min

Aroma masaža je postopek, pri katerem s kombinacijo arom eteričnih olj in različnih masažnih tehnik dosežemo popolno sprostitev telesa in duha.

Aroma masaže spodbujajo obtok, pospešujejo razstrupljanje telesa, večajo tonus mišic in kože, da postane voljna in gladka. Eterična olja oplemenitijo aroma masažo, izboljšujejo naše počutje in nas sproščajo.

DELNA MASAŽA HRBET, VRAT 30 min

Terapevtska masaža hrbta je natančna in močnejša masaža, s katero dosežemo sprostitev in povečano prekrvavitev najglobljih mišic. Terapevtska masaža učinkovito lajša hude kronične bolečine in odpravlja akutne težave s hrbtom, ledvenim usekom, trdim vratom ipd.

  LIMFNA MASAŽA

  Limfna drenaža oz. masaža je posebna tehnika, ki pomaga limfi in žilam pri odvajanju bremena. S svojimi rokami dosežemo poleg drenažnega učinka tudi zmanjšanje bolečine in vplivamo na avtonomni živčni sistem ter na imunski sistem.

  RELAX MASAŽA 60 min

  Masaža je eden izmed najpogostejših znanih načinov zdravljenja. Zelo ugodno vpliva na živčevje – predvsem na vegetativni živčni sistem. Masaža deluje na presnovo, izboljša prebavo in izločanju prekomerno vodo iz telesa. Poleg tega nas sprošča in deluje blagodejno.

  ANTICELULITNA MASAŽA

  Ročna anticelulitna masaža stimulacijsko vpliva na živčne celice in odpravlja celulit. Anticelulitna masaža zgladi tkivo, izboljša krvni obtok, deluje drenažno na limfno in povečuje celični metabolizem.

  MADERO TERAPIJA

  Maderoterapija je masaža z lesenimi pripomočki. Gre za posebno tehniko masaže s posebnimi anatomsko lesenimi pripomočki za namen preoblikovanja telesa. Masaža, ki privzdigne zadnjico in odpravi maščobe. Doživite 45minut nepozabne anticelulitne terapije.

  ODPIRALNI ČAS

  Pon: ZAPRTO

  Tor-Pet: 08:00 - 19:00

  Sobota: 08:00 – 17:00

  Nedelja in prazniki: ZAPRTO

  LOKACIJA

  Kolodvorska cesta 1

  6000 Koper

  TELEFON

  064 117 111

  EMAIL

  info@salonlepotamd.si

  © Salon Lepota MD 2019 - 2024 | Vse pravice pridržane | Varstvo osebnih podatkov | Izdelava spletnih strani: www.splet99.net