VACAVITE

Edinstven aparat, ki združuje tri napredne terapevtske metode: kavitacijo, kavitacijo z vakuumom in RDT® terapijo, neinvazivne in neboleče terapije, ki omogočajo hitro, varno in učinkovito oblikovanje telesa. Natančno odstranjevanje lokalnih maščobnih oblog in celulita na različni delih telesa brez dolgotrajnega okrevanja. Rezultati so vidni že po prvi terapiji; nadaljnji posegi še dodatno zmanjšajo obseg tretiranega dela telesa. RDT® terapija v kombinaciji z biostimulacijo ali diamantno mikrodermoabrazijo za posege tako na telesu kot obrazu.

ELEKTROSTIMULACIJA

Elektrostimulacija je naprava, ki omogoča trening brez treniranja in odpravo bolečin brez tablet. S posebnimi impulzi omogoča konstantno krčenje izbranih mišičnih skupin brez fizičnega utrujanja in blokira prenos signalov bolečine do možganov.

Priporoča se ljudem:

  • s poškodbami mišic in vezi, saj bistveno skrajša čas okrevanja
  • za aktivno regeneracijo po vsaki športni aktivnosti
  • za sproščanje po naporih
  • za izboljšanje postave (predvsem trebušnih mišic)
  • za nadomestitev treningov
  • za izboljšan tonus kože

PRESSOTERAPIJA

Pressoterapija ali mehanska limfna drenaža je terapija, ki odlično rešuje težave z zastajanjem tekočine v telesu ter težave z mehkim celulitom. S terapijo učinkovito spodbudimo delovanje limfnega sistema ter pospešimo odtekanje (drenaža) nastale tekočine in odpadnih snovi (metabolizmov) iz telesa. S številnimi ciljnimi programi lahko tudi učinkovito odpravljamo težave, povezane z obtokom. Za izboljšanje celulitnega stanja, priporočamo kombinacijo z oblogami ali body wrappingom. Če pa si intenzivno prizadevate zmanjšati obseg telesa in oblikovati postavo pa Vam priporočamo, da izberete kombinacijo s kavitacijo.

MASAŽE

Masaže spodbujajo obtok, pospešujejo razstrupljanje telesa, večajo tonus mišic in kože, da postane voljna in gladka. Eterična olja oplemenitijo aroma masažo, izboljšujejo naše počutje in nas sproščajo.

MANIKURA SPA MD

Pri spa manikuri najprej namočimo roke v zeliščno kopel, ki pripomore k mehčanju obnohtne kožice. Nato oblikujemo nohte in jim povrnemo sijaj. Sledi sladkorni piling, ki kožo vaših dlani obnovi in ji povrne izgubljeno mehkobo. Za tem vmasiramo kremo za roke v kombinaciji z izbranim eteričnim oljem, vse do komolca. Temu sledi še topla parafinska kopel, po kateri boste čutili žametno teksturo med dlanmi.

Po želji stranki nohte tudi nalakiramo.

PEDIKURA SPA MD

Pri spa pedikuri vam najprej noge namočimo v spa kopel, ki nežno zmehča in nahrani vašo kožo. Sledi postopek pedikure: naredimo piling stopal iz sladkornega trsa, s katerim nežno odstranimo odmrle kožne celice; uporabljamo tudi različna izbrana eterična olja, ki osvežijo in pomirijo vaša stopala. Po pilingu na stopala nanesemo hranilna maska za suhe predele, ki globinsko navlaži in nahrani kožo. Masko po nekaj minutah vmasiramo v stopala in noge, vse do kolen. Sledi masaža nohtov na nogah tako, da iz salona odidete z lahkimi in svežimi stopali.

MADERO TERAPIJA

Ohlapna koža, celulit in odvečna maščoba na problematičnih delih telesa je večni problem velike večine žensk. Mi imamo rešitev! Brez bolečin in brez okrevanja. Masaža z lesenimi pripomočki, ki privzdigne zadnjico in odpravi maščobe.

ODPIRALNI ČAS

Pon: ZAPRTO

Tor-Pet: 08:00 - 19:00

Sobota: 08:00 – 17:00

Nedelja in prazniki: ZAPRTO

LOKACIJA

Kolodvorska cesta 1

6000 Koper

TELEFON

064 117 111

EMAIL

info@salonlepotamd.si

© Salon Lepota MD 2019 - 2024 | Vse pravice pridržane | Varstvo osebnih podatkov | Izdelava spletnih strani: www.splet99.net