NOVO! Set Jade Roller: učinkovita anti-age metoda kar doma!

5. 10. 2021

Uporaba jade rollerja ima veliko koristi. Spodbudi limfno drenažo, posledica tega pa je čistejša in bolj napeta koža ter manj nepravilnosti. Zaradi naravno hladnega kamna, uporaba jade rollerja pomaga pri zabuhlosti in podočnjakih. Pogosta uporaba jade rollerja pomaga izbrisati gubice in zmanjša pore.

NAVODILA ZA UPORABO:

Pred uporabo valjček očistite s toplo vodo in ga razkužite. Prav tako očistite obraz kot običajno. Postavite Jade Roller na obraz in vsaj petkrat navpično, vodoravno in diagonalno povaljajte po koži. Med uporabo vedno valjajte z enakim tlakom in hitrostjo ter iz notranjosti navzven obraza.  Vrstni red: Čelo, lica, nos, brada, vrat.

Uporabite valj mikroneedle (z iglicami) na obrazu 5-15 minut na dan (priporočljivo je, da ga uporabite skupaj s serumom za obraz, da bi dobili boljši učinek). Uporabite Gua Sha kamen 1-2 krat na teden. Za doseganje boljšega učinka lahko hkrati uporabite valj mikroneedla in jade. Očistite ga z milom in vodo.

Valjčke redno uporabljajte vsak dan, saj spodbujajo cirkulacijo krvi, zmanjšujejo vrečice in otekanje pod očmi, sploh če ga prej za 10-15 minut postavite v hladilnik. Izboljšajo barvo kože in povrnejo gladko kožo.

 

Set Jade Roller dobite na recepciji našega salona. Cena seta je 28eur

 

ODPIRALNI ČAS

Pon: ZAPRTO

Tor-Pet: 08:00 - 19:00

Sobota: 08:00 – 17:00

Nedelja in prazniki: ZAPRTO

LOKACIJA

Kolodvorska cesta 1

6000 Koper

TELEFON

064 117 111

EMAIL

info@salonlepotamd.si

© Salon Lepota MD 2019 - 2024 | Vse pravice pridržane | Varstvo osebnih podatkov | Izdelava spletnih strani: www.splet99.net